galerii perdele

Galerii de perdele moderne

Foarte des se pune întrebarea: cum ar trebui să arate o locuință în care o familie s-ar simți bine și elementele de design nu sunt doar de formă ci conlucrează pentru crearea unui mediu de confort? Este o problemă frecvent apărută, că ceea ce s-a proiectat la calculator nu se poate realiza din motive tehnice și astfel totul s-a destramă, devenind o soluție cu multe carii vizibile.

O astfel de problemă ar putea apărea la montarea galeriilor de perdele. Dacă cel care a făcut proiectul de amenajare interioară nu a luat în calcul elementele de construcții la fața locului și a ales o soluție de montaj nepotrivit, atunci există șansa să nu poți monta perdeaua unde s-a proiectat.

Sunt multe feluri de galerii de perdele din ce se poate alege. Fiecare galerie de perdea are o soluție proprie de montaj pe perete sau pe tavan. Cel mai frecvent se folosesc console care se prind cu dibluri pe perete, dar la unele galerii există posibilitatea să fie agățate prin cleme pe structura tavanului fals. La montaj problemele pot apărea în ambele cazuri în cazul în care peretele este din ghips carton și în spatele lui nu există structură întărită.

Print Friendly, PDF & Email