In camera copiilor stickere fosforescente

Stickere fosforescente
Stickere fosforescente

Este foarte neplacut, cand ne trezim noaptea, si in camera este total intuneric. Aceasta problema se poate rezolva foarte usor prin aplicarea de stickere fosforescente in dormitor, dar mai ales in camera copiilor e mai important sa fie un izvor de lumina. Aceste produse se pot cumpara deja si de pe internet.

De exemplu in webshopul Stickere.net gasiti o gama larga de produse, printre care si multe modele de stickere fosforescente, atat in dormitorul Dumneavoastra, cat si pentru camera micutilor. Pentru incaperea copiilor va recomandam stickerul Copii si Luna. Acest pachet contine 1 bucata sticker copii de dimensiunea 27×25 cm, 1 bucata luna+bufnita, de marimea 19×18 cm, 5 buc. stelute de 5×5 cm si 20 buc. stelute de 3×3 cm.

Produsele de stickere fosforescente se pot aplica foarte usor, dupa care vor asigura siguranta si pe timpul noptii pentru copil. Se pot cumpara la preturi avantajoase, deci decoratia camerelor nu costa mult, insa rezultatul o sa va placa foarte mult. Va asteptam cu drag!

Print Friendly, PDF & Email