perdele colorate

Perdele jucăușe pentru camera copiilor

De multe ori pun părinții întrebarea: care ar fi mediul potrivit pentru un copil, cum ar trebui să arate camera lor? Toți părinții pun la suflet, când vine vorba de amenajarea camera copiilor.

Un lucru banal, cum ar fi alegerea perdelelor și draperiilor se transformă într-o goană de vizite prin magazine de specialitate. Abundența de produse și sfaturile contradictorii fac dificile deciziile. Culorile au o influență majoră asupra psihicului copiilor, mai ales la vârsta preșcolară.

Culorile din camera copiilor trebuie să fie calde, jucăușe, fără contraste. Perdelele, draperiile, covoarele trebuie alese să fie în concordanță cu mobilierul și culoarea pereților. Pentru perdele în camera copiilor sunt recomandate materialele ușoare, transparente, care lasă lumina naturală să pătrundă. Copiii au nevoie de multă vitamina D, care numai cu ajutorul razei solare vor putea să colecteze. Sunt permise jocuri de culori între perdele, draperii și pereți. Cu puțină imaginație poți crea o mică împărăție în care pruncul tău se va simți minunat și împlinit.

Print Friendly, PDF & Email